Onderwijs

Waar? in onze landelijke kleinschalige werkplaats in Oudesluis.
Of op school.
Wanneer? Door de week op afspraak. Een- of een paar keer. Tevens structureel inzetbaar voor een paar uren per week.
Hoe en wat? Ons kunstcentrum verzorgt voor scholen teken-,schilder-, druktechniek-,diverse ruimtelijke projecten-workshops. Maatwerk, technieken en thema’s zijn allen bespreekbaar. Door de kleinschaligheid wordt er effectief en verzorgd werk afgeleverd, waarin het gewone schoolprogramma makkelijk doorloopt en de kunstactiviteiten als aanvulling worden ervaren.

Voor (basis- en middelbaar) onderwijs kunnen wij op 4 manieren wat betekenen:
1) projecten kunstenaar(s) in de klas of de klas naar de kunstenaars. Interessant om te zien hoe er door kunstenaars zelf gewerkt wordt!
2) inzet als ZZP-kunstdocent voor alle groepen.. Voor zowel hoogbegaafde leerlingen als zorgleerlingen. Voor middelbare scholen als extra creatieve portfoliobegeleiding.
Aanvulling voor IB als tekentaaldocent. Wellicht beter bekend als kindercoach door creativiteit. Dit kan plaats vinden in ons atelier of op school. Voor informatie klik hier
3) docentenworkshops voor creatieve inspiraties!! Tevens creatieve teambuilding mogelijk
4) promotie voor buitenschoolse activiteiten van kunst en tekenwerk: tekenlessen voor de jeugd worden gegeven in Oudesluis op vrijdagmiddag en in de Keesschuur te Anna Paulowna op dinsdagmiddag. beiden van 15,30-17.00 uur. Voor informatie klik hier

Met dit formulier kun je je aanmelden of bel met Bernou: 06-30381418. Graag tot ziens!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Je bericht

Vermeld alsjeblieft de titel van de workshop in je bericht!