tekenen-kinderen-pngtekenen voor jeugd 6-18 jaar.

Tekenen kun je leren. Net als ballet of muziek maken, is tekenen vooral heel veel doen!
Oefenen door kijken. Ook kijken op andere manieren dan je soms gewend bent…waardoor je verrast bent wat je eigenlijk kunt maken!
Daarnaast helpt het je beter te kunnen concentreren en je verhaal te kunnen vertellen op papier. Dan vertel je bijvoorbeeld iets over hoe je je voelt. Want tekenen is ook een beetje praten op papier.

webfoto-papierdruk-en-persWe werken met verschillende materialen en technieken, waardoor je je vrijer gaat voelen. Materialen als (kleur)potlood, aquarel, inkt, ecoline, collagetechnieken, acrylverf. Voorbeelden van technieken zijn bijvoorbeeld stempels maken en stempelen, sjablonen maken en sjabloneren, werken met gedicht en tekening, een mix van materialen uitproberen..Of met potlood iets leren tekenen waardoor het ‘echt’ lijkt.

Er wordt gewerkt met groepsopdrachten, maar ook met persoonlijke projecten. Vooral dat laatste kan ook interessant zijn voor de wat oudere kinderen of jongeren. Thema’s over dieren, mensen, over wonen, soms inspiraties van andere kunstenaars komen aan bod.

Er wordt het hele jaar les gegeven. Alle schoolvakanties zijn we gesloten. Is er school, dan is er ook tekenen. Wij zijn Pieter en Bernou, twee bevoegde en ervaren tekendocenten die jullie hierbij kunnen begeleiden.

webfoto-megan-13-jaar

Tekenen wordt gegeven op dinsdagmiddag in de Keesschuur te Anna Paulowna
van 15.30-17.00 uur

Ook in eigen atelier op locatie in Oudesluis op vrijdagmiddag van  15.00-16.30 uur of van 16.00-17.30 uur.
De kosten bedragen 12,- per les, of is 100,- voor een 10-keer-kaart. Je kunst instappen wanneer je wilt, of eens een vriend of vriendinnetje meenemen. Een keertje overslaan geeft geen extra kosten. In de schoolvakanties zijn we gesloten.

Voor gezinnen en hun kinderen met een klein budget, zijn wij aangesloten bij meedoen Noordkop voor zowel de regio Schagen als ook Hollands Kroon. Voor Schagen staan wij om je op te geven bij de afdeling ‘cultuur’ en voor de regio Hollands Kroon staan wij bij de afdeling ‘overig’. Zodat alle kinderen die graag eens tekenles willen meemaken, dit kunnen doen!

Je fantasie en het spelen zijn het belangrijkst om je blijer te voelen met tekenen, waardoor het lukt!

Vul het formulier in en meld je aan. Vermeld wel de plaats waar je de tekenles wilt volgen.
Graag tot ziens!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Je bericht

Vermeld alsjeblieft de titel van deze cursus in je bericht!