photoshop

Waar? in ons landelijk atelier kunst en tekenwerk in Oudesluis.
Of op verzoek in een door jezelf gekozen geschikte locatie.
Wanneer? van 13.00-15.30 uur op zaterdag. Of om aan te vragen. Privébegeleiding ook mogelijk. Prijs wordt dan afgestemd.
Hoe? Deze workshop Photoshop duurt 4 lessen van 2,5 uren, 1x per week. Begeleiding tot maximaal 4 personen.
Ook mogelijk om vanaf 2 personen 4 aansluitende zaterdagmiddagen aan te vragen.
kosten: 200,-. Of privébegeleiding. Prijs in overleg.

Voor opgave of aanvragen: mail@kunstentekenwerk.nl.
In de agenda van kunst en tekenwerk kun je de aangeboden workshops volgen, of er samen met iemand deze workshop Photoshop aanvragen.

Deze cursus van Adobe Photoshop voor beginners is een digitaal illustratieprogramma bedoeld als aanvulling op het bewerken van je foto’s en illustraties. Binnen een 4-tal lessen van 2,5 uur leer je basisvaardigheden (kleur) bewerken van beelden, samenvoegen van beelden, voor- en achtergrond bewerking, plaatjes kunnen uitknippen, werken met lagen en filters. Het is gewoon heel leuk om een ambachtelijk ingescande tekening of een foto van je werk in een totaal andere achtergrond te kunnen plaatsen. Daardoor krijg je nog meer mogelijkheden met illustreren.

Voor deze cursus neem je zelf je laptop mee met een muis en Adobe Photoshop software (geen Elements). Een Bamboo tablet is handig, maar niet noodzakelijk. Je hebt wel de basisvaardigheden voor de computer.

Met dit formulier kun je je aanmelden of bel met Bernou: 06-30381418. Graag tot ziens!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Je bericht

Vermeld alsjeblieft de titel van deze workshop in je bericht!